Moet ik naar Windows 10 upgraden? Ik zeg: JA! Zeker als je nu Windows 8 of 8.1 hebt. Voor Windows 7 gebruikers is de stap iets groter, maar als eenmaal W10 geïnstalleerd is, dan is het even wennen. De basis blijft nagenoeg hetzelfde, nu zeker de "start knop" terug is. Geef wel aan bij de upgrade dat je alles wilt blijven behouden, want anders begin je met een schone lei! Lukt de upgrade niet, dan hersteld de computer automatisch de vorige Windows. Je kunt ook een schone installatie uitvoeren, maar installeer en activeer eerst je vorige Windows en voer dan de upgrade uit naar Windows 10. Omdat eerst de licentiecode omgezet moet worden. Windows 10 installeren met een Windows 7 of 8 code gaat niet werken! Als laatste tip: Zorg altijd voor een back-up om er zeker van te zijn dat je niets verliest. 
Kortom; Ben je lekker vertrouwd met je huidige Windows en je hebt geen zin om wat tijd te investeren in een nieuw besturingssysteem, houdt het dan lekker bij het oude. Ben je leergierig, dan moet je vooral upgraden!
  Andr Schindeler     18-08-2015 21:35     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
  -  21-08-2015

Bij meerdere terugdraai acties waarbij de upgrade naar Windows 10 niet lukte, bleek Windows Live mail en Outlook wat problemen te ondervinden met het terugzetten van e-mail. De e-mail was niet verwijderd, maar werd niet meer weergegeven in beide mailprogramma's.